Botoșănenii preferă mașinile personale în locul mijloacelor de transport în comun, când  merg în parcul de agrement Cornișa. Traseul de maxi taxi numărul șase s-a dovedit  ineficient până acum iar reprezentanții firmei de transport spun că acest traseu aduce pierderi.

Odată cu deschiderea patinoarului și a piscinei interioare din parcul de agrement Cornișa, Primăria și Consiliul Local Botoșani au decis înființarea unui nou traseu de maxi-taxi în municipiu. Reprezentanții primăriei au considerat că botoșănenii vor prefera să utilizeze transportul local decât mașinile personale dar s-au înșelat.

Dumitru Balan, administratorul companiei Microbuzul, spune că foarte puțini botoșăneni  merg cu maxi-taxi în parcul de agrement Cornișa și că este un traseu nerentabil.

Reprezentantul companiei de transport spune că este nevoie de timp până când un traseu de maxi taxi devine funcțional. El se așteaptă abia din vară, traseul numărul șase să devină eficient.

Traseul numărul 6 pornește din zona Donici și continuă pe strada Tudor Vladimirescu,  Liceul Pedagogic, Luceafărul, Ion Pillat, Piața Centrală, Marchian, bulevardul Eminescu,  Sucevei, Parcul de agrement Cornișa.

 

Articolul precedentAmenzi pentru deșeuri aruncate la întâmplare
Articolul următorPesta porcină a adus pagube mari Direcției Silvice Botoșani