Peste 25.000 de botoșăneni au demonstrat, sâmbătă, că își doresc o țară mai curată, că mai există speranță într-un trai civilizat. Echipa locală mulțumește tuturor voluntarilor care au scris o nouă pagină în povestea Let’s Do It, Romania! O poveste cu oameni dăruiți, oameni care își doresc ca România să se schimbe. Cifra înregistrată sâmbătă arată că județul Botoșani și-a îndeplinit ținta propusă.

„Pe această cale, echipa locală a campaniei “Let’s Do It, Romania!”  mulțumește cadrelor didactice și elevilor care s-au implicat cu tot sufletul în acțiunea de curățenie a întregului județ, Inspectoratului Școlar Botoșani pentru implicare și colaborare, instituțiilor care au răspuns afirmativ invitației de a se alătura celei mai ambițioase mișcări civice: Instituția Prefectului prin structurile locale aparținând Ministerelor Mediului, Educației Naționale, Apelor și Pădurilor, Turismului, Afacerilor Externe, Apărării Naționale, Jandarmeriei Botoșani, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Primăria Botoșani, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România.  Partenerul principal al campaniei este Kaufland România, alți parteneri fiind S.C Admir S.R.L., asociațiile Buzzmedia, Papucul Doamnei, Optim și Centrul Europe Direct din Botoșani. Totodată, mulțumim celor peste 2000 de voluntari care s-au implicat independent”, se arată într-un comunicat de presă emis de echipa locală a campaniei Let’s Do It, Romania!

Articolul precedentTone de deşeuri colectate de pe marginea drumurilor naţionale ce străbat judeţul
Articolul următorDoina Federovici: Am decis să susținem în continuare Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea