Noaptea trecută, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Botosani aflat in serviciul de patrulare pe raza municipiului Botosani, au observat pe strada Petru Rares un autoturism tip taxi care stationa pe partea dreapta a partii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un barbat.

Politistii au procedat la interceptarea si legitimarea acestuia, fiind stabilita identitatea acestuia, in persoana unui barbat de 35 de ani, din municipiul Botosani. In timp ce legitimau persoana sus mentionata, politistii au auzit strigatul de ajutor al unui alt barbat, care se afla in autoturism.
Intrucat victima prezenta taieturi in zona cervicala si sangera, unul dintre politisti i-a acordat acestuia primului ajutor pana la sosirea echipajului medical, reusind sa opreasca sangerarea, iar celalalt a imobilizat persoana suspecta.
Victima, in varsta de 42 de ani, a fost preluata de un echipaj Smurd si transportata la o unitate medicala pentru acordarea ingrijirilor de specialitate.
Barbatul de 35 de ani a fost condus la sediul Politiei Mun. Botosani pentru audieri, fata de acesta fiind luata masura retinerii pentru 24 de ore.
De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, in cauza fiind intrunite elementele constitutive ale infractiunii de tentativa de omor.
Cercetarile continua pentru strabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc acest eveniment.