Polițiștii botoșăneni au emis ieri ordonanța de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 19 ani din comuna Vlădeni. 

În prima zi de Paște, tânărul conducea un autoturism pe  un drum comunal din comuna Vlădeni iar la un moment dat a surprins și accidentat un bărbat de 26 de ani care se deplasa pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul pe care l-a condus are autorizația provizorie de circulație expirată din luna martie.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În cursul zilei de astăzi, el urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articolul precedentFostul golgheter al FC Botoșani a devenit director general al Sepsi OSK
Articolul următorTrei competiții naționale organizate în municipiul Botoșani