La data de 29 decembrie 2020, polițiștii botoșăneni au fost sesizati cu privire la faptul că la data de 28 decembrie a.c., un tânăr de 18 ani a plecat de la domiciliul unei cunoștințe de pe raza comunei Vârfu Câmpului și nu a revenit sau contactat vreun membru al familie, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul polițiștilor pentru localizarea sa.

Peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei Vârfu Câmpului, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi, s-au mobilizat și au efectuat activități de căutare in extravilanul localității precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia. In urma activităților a fost identificat cadavrul tânărului de 18 ani, în pădurea de lângă localitatea din care acesta plecase.

Acesta nu prezenta urme de violență, în cauză urmând a se dipsune efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauze decesului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – De ce a ajuns Vlad Cosma denunțător la unitatea de elită DNA Ploiești
Articolul următorAdrian Streinu-Cercel: „O să începem noul an cu masca pe figură și vrem să-l terminăm fără mască pe figură”. Recomandările specialistului pentru seara de Revelion