La data de 21 octombrie 2020, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 17 și 18 ani, din oraşul Săveni, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia,  în seara zilei de 18.10.2020, au agresat un alt tânăr de 28 de ani, din orașul Săveni, în timp ce se aflau pe un drum public din aceeași localitate.  În această împrejurare, victima a fost deposedată de portofelul în care avea suma de 780 lei. 

 Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată,  sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor se se propună o soluţie procedurală.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentAtenție la bișnițarii de valută! O femeie din Roman a înșelat o alta din Flămânzi prin metoda ”șmen”
Articolul următorRESTRICȚII DE TRAFIC ÎN UNGARIA! Camioanele nu pot intra în țara vecină timp de 24 de ore. Când intră în vigoare interdicția