Duminică, un bărbat de 24 de ani din comuna Corlăteni a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se află o persoană necunoscută.

Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a identificat un tânăr de 20 de ani din comuna Dimăcheni. Acesta se afla într-o stare de agitaţie şi nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor. S-a procedat la încătuşarea sa şi conducerea la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, ulterior fiind condus la Secţia de Neuropsihiatrie în vederea internării. Cu ocazia controlului corporal, asupra acestuia a fost identificată suma de 700 de lei şi un telefon mobil, fără cartelă.

În cursul zilei de ieri, un bărbat de 39 de ani a reclamat că tatăl său, în vârstă de 76 de ani, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că autorul tâlhăriei este tânărul de 20 de ani care a fost transportat la Psihiatrie. Acesta a pătruns în locuinţa bărbatului de 76 de ani din comuna Corlăteni, unde, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, a sustras un telefon mobil şi suma de 1.300 de lei.

Persoana vătămată şi-a recunoscut telefonul mobil, care fusese ridicat de poliţişti de la tânărul de 20 de ani, acesta fiindu-i restituit.

În prezent, tâlharul se află internat la Secţia de Neuropsihiatrie, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Articolul precedentPompierul Sam a ajuns la Dorohoi. Peste 800 de copii au participat la acțiunea organizată de ISU Botoșani
Articolul următor„Pomenire” cu grătar în fața blocului și muzică la maxim. Doi bărbați au fost amendați cu câte 3500 de lei