Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a anunţat pentru săptămâna aceasta 926 de posturi vacante, atât în sistemul public, cât şi în mediul privat. La stat, cele mai multe slujbe disponibile sunt în administraţie. Primăria comunei Pomârla scoate la concurs un post de consilier administraţie publică, botoşănenii interesaţi fiind nevoiţi să aibă studii superioare  salariul oferit fiind de 2500 lei, iar data limită de depunere a dosarelor este de  24 septembrie.  O altă instituţie  care face angajări în această perioadă este Centrul Judeţean de Resurse  şi de Asistenţă Educaţională, instituţie ce scoate la concurs un post de consilier şcolar cei interesaţi fiind nevoiţi să aibă studii superioare iar salariul oferit este de 3440 de lei.

În mediul privat, sunt disponibile posturi în confecţii, construcţii, alimentaţie publică, prestări servicii sau comerţ dar şi soferi de autoturisme sau camionete. În funcţie de studiile absolvite, experienţa în domeniu şi tipul contractului de muncă, salariile oferite sunt cuprinse între 1900 de lei  şi 2500 de lei plus bonuri de masă. În unele cazuri, celor care vor lucra în construcţii vor avea asigurat gratuit transportul, cazarea şi masa în cazul deplasărilor în alte oraşe.

Articolul precedentInter Dorohoi și Transdor Tudora conduc clasamentul Ligii a IV-a. Rezultate
Articolul următorPonta și-a lansat partidul la Botoșani. Un deputat și un fost deputat, un fost subprefect, doi primari un fost viceprimar la Pro România FOTO