CSM Botoșani va întâlni vineri după amiază, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă, formația CSU Suceava, principala contracandidată la primul loc în Seria 1 a Diviziei A la handbal masculin.

În lotul CSM-ului sunt mai mulți jucători care au evoluat pentru CSU Suceava până în această vară și vor victoria în meciul de vineri.

„Meciul cu Suceava se anunță a fi unul interesant deoarece ambele echipe au acumulat doar victorii până acum. Noi traversăm o perioadă bună, jocul nostru este în creștere, avem un moral bun după meciul de la Iași. Vestea bună în cadrul echipei este revenirea lui Bogdan Șoldanescu, cu el în echipă vom fi mai puternici pe apărare, experiența lui pe semicerc oferă  siguranță colegilor. Avem jucători buni ca Stoian, Koki sau Lazurca, ei pot face diferența în orice moment. Așteptăm publicul la sală în număr cât mai mare, aportul lor alături de inimoasa galerie ne a ajutat în meciul cu Galați, și le mulțumim pe această cale”, a spus Florin Ciubotariu, căpitanul CSM Botoșani.

„Va fi un meci un pic mai special prin prisma faptului ca o parte din noi vom întâlni foști colegi dar aspectul acesta nu poate face decât să ne ambiționeze. Meciurile cu miză și ambiție sunt frumoase, handbalul este un spectacol și asa va fi și vineri! Pentru a câștiga trebuie sa facem cât mai puține greșeli în fața lor, sa nu le oferim oportunitatea de a ne surprinde pe contraatac! Sunt sigur ca sala va fi plină, majoritatea încurajând echipa din Botoșani, ei vor fi cei care ne vor purta spre o noua victorie!”, a declarat Bogdan Șoldănescu, jucător CSM Botoșani.