Primăria Botoșani organizează în acest week-end, în parcul de agrement Cornișa, Summer Fest, un eveniment cu trei zile de spectacole. Prima seară a fost și cea mai spectaculoasă.

Proconsul show

Înainte de recitalul lui Smiley, pe scenă a urcat trupa Proconsul. Deși publicul era fost în mare parte din copii și adolescenți, Bodo&Co au reușit să-i cucerească repede pe aceștia. Au interpretat cele mai cunoscute melodii lansate de Proconsul în cei 20 de ani de existență și au interacționat cu publicul. Un moment spectaculos a fost la finalul rectalului când Bodo a cântat melodia „Cerul” împreună cu miile de oameni din fața scenei.

„Smiley, Smiley, Smiley!!!”

Prima seară a Summer Fest s-a încheiat cu recitalul lui Smiley, un artist mult așteptat de fanii lui din Botoșani. Forțele de ordine, cu greu au făcut față și chiar dacă erau garduri peste garduri, cei mici au făcut tot posibilul să ajungă lângă scenă pentru a fi cât mai aproape de Smiley. Acesta și-a început show-ul cu melodia „De unde vii la ora asta?”, cu care a avut mare succes și a continuat cu alte melodii care au fost sau care încă sunt în topuri. Smiley a rămas impresionat de numărul foarte mare de oameni și a anunțat că la finalul anului revine la Botoșani cu un spectacol în sala polivalentă.

La final, cei prezenți au avut ocazia să asiste la un spectaculos foc de artificii. Ediția din acest an a Summer Fest va continua sâmbătă și duminică, printre trupele care urmează să concerteze fiind Vunk și Hara.