Doliu în administrația județeană din Botoșani. Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani a decedat ieri seară într-un spital din București.

Starea de sănătate a lui Ovidiu Gherasim (50 ani) s-a înrăutățit în urmă cu aproximativ două luni  când a ajuns la Spitalul Județean Botoșani. Ulterior, a fost transferat la Iași iar de la Iași la Spitalul Fundeni din capitală. Din păcate, medicii din București nu l-au mai putut salva iar ieri seară Ovidiu Gherasim a decedat. Astăzi, în biroul în care și-a desfășurat activitatea, la Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Botoșani, era doliu.

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, a spus îl cunoștea pe Ovidiu  Gherasim din 1996 și că era o persoană care și-a făcut datoria.

“Pe Ovidiu Gherasim îl știu din 1996. În ultimul timp am lucrat cu el, dumnealui fiind în postura de șef serviciu Evidența Populației. Un salariat corect, cu simțul responsabilității. Aveam foarte multe cazuri în care cei plecați în străinătate veneau pentru diverse acte. Nu i-a ținut, conform legii, un anumit număr de zile ci le rezolva problemele mult mai devreme. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

În zilele următoare va fi detașată o persoană din cadrul Consiliului Județean pentru a  conduce serviciul de evidență a persoanelor iar ulterior se va organiza un concurs.

Articolul precedentMinor depistat în trafic. Conducea o mașină neînmatriculată
Articolul următorPregătiți pentru a goli orașul de rablele abandonate