Colonelul Cristian Mihail Amarandei, șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, este începând de ieri cetățean de onoare al comunei Ibănești, comună în care a crescut și a învățat.

Cristian Amarandei a primit titlul de cetățean de onoare pe scenă, în fața oamenilor prezenți la zilele comunei Ibănești. Printre acești s-au numărat soția și părinții șefului ISU Botoșani.

„Am emoții foarte mari pentru că la această activitate sunt de față și părinții mei. Vreau să-i mulțumesc domnului primar pentru cuvintele frumoase și pentru acest titlu care mă onorează foarte mult. Sunt un produs sută la sută al acestor meleaguri. Mulțumesc tuturor celor care și-au adus aportul la educația mea. Stau și mă gândesc dacă sunt suficient de pregătit și dacă ceea ce am făcut merită să fiu onorat cu acest titlu”, a spus colonelul Cristian Amarandei.

„Prețuim întreaga activitate a dumnealui, apreciem și suntem recunoscători. Domnul Cristian Mihail Amarandei are o evoluție remarcabilă din punct de vedere profesional, pe linia situațiilor de urgență, este cel care ne dă în fiecare zi lecții de civism. Este o mândrie pentru noi toți. Este născut în Dumbrăvița și a început studiile la școala din Dumbrăvița, a urmat Universitatea de Poliție Al. I. Cuza, este militar de carieră. Este una din personalitățile importante ale vieții botoșănene și este un reper pentru toți tinerii”, a spus Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

Articolul precedentIBĂNEȘTI. Premii pentru copiii născuți în An Centenar și pentru cei care au împlinit 18 ani în 2018
Articolul următorÎncă un ajutor de la Guvern pentru cei săraci