Consilierii municipali botoşăneni se vor întâlni pe 28 ianuarie, începând cu ora 13.00, în şedinţă extraordinară. Şedinţa este importantă deoarece vizează investiţii importante pentru municipiu. Astfel, aleşii locali vor dezbate şi vor vota proiectul de hotărâre privind proiectul „Consolidarea şi restaurarea Teatrului Mihai Eminescu”, respectiv indicatorii tehnico – economici pentru această investiţie. Municipalitatea are la dispoziţie cinci milioane de euro şi trebuie să deruleze procedurile care să aibă ca finalitate continuarea lucrărilor şi reabilitarea unei clădiri emblematice a oraşului.

Tot în şedinţa din 28 ianuarie, aleşii locali vor aproba proiectul „Simplificarea administrativă şi reducerea birocraţiei prin implementarea de măsuri de digitalizare în municipiul Botoşani”.

Un alt proiect important este aprobarea participării municipiului Botoşani, în calitate de partener, în cadrul proiectului „Achiziţie de mijloace de transport public – tramvaie”, precum şi de aprobare a Acordului de parteneriat şi a Protocolului de asociere privind realizarea în comun cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a unei achiziţii ocazionale.

Articolul precedentUn nou concert la Filarmonică
Articolul următorȘoferii botoșăneni pregătesc un protest de amploare pe 9 februarie