Primarul Cătălin Flutur a anunțat că săptămâna viitoare vor demara lucrările de consolidare a Teatrului Mihai Eminescu. Aceste lucrări ar trebui finalizate în șase luni după care se va trece la modernizarea clădirii.

Primăria Botoșani a obținut o nouă finanțare europeană, în valoare de 5 milioane de euro, pentru consolidarea și modernizarea Teatrului Mihai Eminescu. Lucrările vor fi executate tot de firmele omului de afaceri Victor Mihalachi, cel care a câștigat licitația inițială.

„Lucrările la teatru le începem săptămâna viitoare. În șase luni se termină partea de consolidare. În perioada asta, să vedem dacă ne înțeleg cu constructorul ca să continuăm contractul. Sau scoatem încă o dată la licitație dacă constructorul cu care avem acel contract suspendat, nu ne acceptă nouă condițiile. El poate să se supere mâine și să spună: renunț la contract. Există și varianta unei noi licitații”, a spus Cătălin Flutur.

Primăria Botoșani a avut la dispoziție 4 milioane de euro, finanțare nerambursabilă, dar în mandatul fostului primar Ovidiu Portariuc s-au pierdut acești bani. Între timp, s-a obținut o nouă finanțare iar lucrările vor fi reluate.

Articolul precedentActivități organizate de APM cu ocazia Zilei Mondiale a Păsărilor Migratoare
Articolul următorImplementarea unor măsuri educative dezbătută la Prefectură