Dan Șlincu, prefectul județului Botoșani a depus ieri o plângere împotriva lui Cezar Nicuță, membru ATOP și director adjunct al Urban Serv. Reprezentantul guvernului la Botoșani îl acuză de ultraj pe Nicuță.  

Conflictul a apărut de la locul de parcare din fața Prefecturii. Nicuță a parcat pe locul unde parchează prefectul, a fost atenționat de jandarm și s-a simțit foarte ofensată. A mers să-i ceară explicații prefectul Șlincu iar după o dispută verbală, acesta din urmă a făcut o plângere la Poliție.

Am depus o plângere penală împotriva unui membru al ATOP. Este vorba de domnul Cezar Nicuță, care miercuri dimineață a intrat abuziv în biroul meu. Mi-a reproșat pe un ton ridicat și agresiv, că de când prefectul se ocupă de parcarea din fața instituție, parcare care este administrată de Instituția Prefectului. L-am invitat pe domnul Nicuță să părăsească biroul, a spus prefectul Dan Șlincu.

Cezar Nicuță este un personaj care a mai fost implicat în tot felul de conflicte cu șefi de intituții sau politicieni. El nu a negat incidentul și susține că a depus și el o plângere la Poliție cât la MAI.

Articolul precedentACCIDENT cu 3 victime în localitatea Podriga FOTO
Articolul următorArmă și 1500 de proiectile descoperite la domiciliul unui bărbat din Pomârla