Liviu Ciobotariu nu va putea conta în meciul cu Dinamo pe atacantul Mihai Roman și fundașul stânga Aristidis Soiledis. Cei doi sunt susendați în urma cartonașelor galbene încasate în meciul cu FC Voluntari.

Cu trei etape înainte de finalul returului, FC Botoșani este pe locul 7 cu 32 de puncte, la doar un punct de locul 6, ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe. Dinamo este pe 11 cu 28 de puncte iar pentru a mai spera la play-off trebuie să câștige toate cele trei meciuri pe care le mai are de disputat.

Pentru meciul cu Dinamo, Liviu Ciobotariu nu va avea la dispoziție doi jucători importanți, care au fost titulari în partida cu FC Voluntari.

Este vorba de atacantul Mihai Roman și fundașul stânga Aristidis Soiledis. Cei doi vor fi suspendați pentru această partidă.

„Din păcate, Roman nu va juca. Este suspedat. Am avut intuiție bună. Am avut de ales între Roman și Fulop. Lori a făcut un joc foarte bun la Chiajna însă l-am simțit pe Roman mai proaspăt. Nici Aristidis nu va putea evolua cu Dinamo”, a spus Liviu Ciobotariu.

Foarte probabil, în locul celor doi vor intra Lorand Fulop și Marcel Holzman.

Articolul precedentA încălcat măsura arestului preventiv, a bătut un bărbat și a furat o sticlă cu băutură alcoolică
Articolul următorLiber la ridicat mașini în municipiul Botoșani