”Cu speranța că vremurile pe care le trăim ne mai îngăduie totuși să fim solidari și să ne bucurăm inimile, Filarmonica “George Enescu” Botoșani impreuna cu Rotary Club Botoșani vă invită la un concert caritabil special, organizat pe 4 decembrie 2020, alături de minunata Paula Seling dar și de acordeonistul Eugen Negruță – liderul Concertino Accordion Band, cărora le mulțumim pentru susținere, concert virtual plin de emoție și de încărcătură sufletească”, este mesajul organizatorilor.

Evenimentul se desfășoară în cadrul campaniei “Muzica înainte de toate”, susținută de Rotary Club Iași 2000.

Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici” din Republica Moldova a trecut recent printr-un incendiu devastator. Imaginile dezastrului sunt tulburătoare. Tavanul sălii principale a cedat, iar flăcările au afectat o suprafață de peste 3500 m2,  distrugând biblioteca, săli de repetiții și instrumente. Ne dorim, și putem acum, să fim alături de frații noștri din Moldova, bucurându-ne în același timp de un spectacol deosebit. 

Pe parcursul concertului vom putea să ii cunoaștem pe cei care au fost / sunt atât de greu încercați, vor fi alături de noi și cel puțin pentru o oră granițele vor fi larg deschise. 

Pe data de 4 decembrie, ora 18:30, într-un concert de Moș Niculae, sunteți invitați să fiți generoși și să susțineți cauza caritabilă, donațiile putând fi făcute prin intermediul site-ului http://rotarybotosani.rotarydoneaza.ro 

Concertul va fi exclusiv online și va fi transmis pe: fb/FilarmonicaBotosani si fb/RotaryBotosani

 

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentÎncă 8 tipuri de măști neconforme au fost identificate în România
Articolul următorCoronavirus 26 noiembrie: 9.005 cazuri noi şi 171 decese. Ce se întâmplă în fiecare judeţ