Relu Burlacu renunță la procesul cu Prefectura Botoșani și pierde definitiv funcția de primar

0
67

Relu Burlacu a pierdut orice posibilitate de a reveni pe funcția de primar al comunei Stăuceni. După condamnarea în dosarul de contrabandă, fostul primar al comunei Stăuceni a încercat să revină pe funcția câștigată în urmă cu doi ani.

Relu Burlacu a fost condamnat definitivă într-un dosar de contrabandă cu țigări iar la scurt timp, prefectul județului Botoșani a emis ordinul 161 din 5 iunie 2018, privind încetarea mandatului de primar al comunei Stăuceni. Burlacu a atacat în instanță ordinul prefectului. Pronunțarea în acest dosar trebuia să fie pe 12 iulie dar s-a amânat. Între timp, Relu Burlacu a decis să renunțe la acțiunea în instanță deoarece erau șanse foarte mici de a primi o decizie favorabilă.

„Ia act de renunţarea reclamantului la cererea de suspendare a executării Ordinului nr. 161 din data de 05.06.2018 emis de Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani, prin prefect Dan-Constantin Şlincu. Respinge, ca rămasă fără obiect, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Afacerilor Interne. Respinge, ca nefondată, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani, reprezentată prin prefect Dan-Constantin Şlincu. Respinge, ca nefondată, acţiunea având ca obiect ,,anulare act administrativ”, formulată de reclamantul Burlacu Relu Valentin, în contradictoriu cu pârâta Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani, reprezentată prin prefect Dan-Constantin Şlincu. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 16.07.2018”, se menționează pe siteul Tribunalului Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.