Răzvan Oaidă revine pe gazon după aproape două luni și jumătate de pauză

0
15

Tânărul mijlocaș botoșănean și-a revenit după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, de la sfârșitul lunii octombrie. În această săptămână el va reveni pe gazon și va face primele antrenamente după aproximativ două luni și jumătate.

Răzvan Oaidă a fost operat, a urmat un program special de recuperare iar în momentul de față se simte bine și spune că abia așteaptă să intre în programul de pregătire al echipei. El speră să revină cât mai repede la forma din toamna trecută pentru a face parte din lotul naționalei de tineret care va participa la Campionatul European.

„Am început să alerg, să-mi recapăt din mobilitate și încredere. Recuperarea a decurs foarte bine. Mai am puțin și sper să revin curând la antrenamentele normale și meciuri. Sunt foarte nerăbdător dar trebuie să rămân concentrat și conștient că nu pot grăbi foarte mult lucrurile. Îmi doresc sa revin cât mai repede, sunt o fire destul de nerăbdătoare. Dar cu siguranța după ce voi începe antrenamentele normale cu echipa voi munci să fiu mai bun decât am fost. Tot ce îmi doresc este în primul rând să fiu sănătos, să fiu la fel de ambițios ca anul trecut și să joc în play-off cu Botoșaniul”, a declarat Răzvan Oaidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.