Răzva Oaidă a fost operat: „Vorbim de fractură de peroneu și rupere de ligamente”

0
53

Cel mai în formă jucător din lotul FC Botoșani a fost supus unei intervenții chirugicale și va reveni pe gazon după pauza de iarnă. Pentru Răzvan Oaidă, 2018 s-a încheiat din punct de vedere fotbalistic.

După accidentarea suferită în meciul cu Viitorul, Răzvan Oaidă a fost diagnisticat cu fractură de maleolă. A mers la București pentru mai multe investigații iar veștile nu au fost prea bune. În cursul zilei de ieri a fost operat la Spitalul Monza din București și din fericire se simte bine.

„Un control la București, mai amănunțit, ne-a adus o veste proastă. Vorbim de fractură de peroneu și rupere de ligamente. După operație vom vedea ce și cum continuă lucrurile. Cu siguranță are puterea să revină. E un tip foarte puternic, mă refer la partea mentală. Are șansa lui și m-aș bucura dacă îl ajutăm să ajungă la Campionatul European”, a spus Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Medicii care l-au operat pe mijlocașul botoșănean spun că în luna ianuarie va putea relua pregătirea și probabil în februarie, la reluarea campionatului, va fi din nou titular la FC Botoșani.

„Sunt foarte încrezător și pozitiv, mă bucur că operația a decurs bine și aștept cu nerăbdare să încep recuperarea. Medicii, în care am mare încredere, mi-au spus că în ianuarie o să fiu iar pe teren. Le mulțumesc și lor, și celor care au fost alături de mine, a declarat Răzvan Oaidă pentru GSP.

Foto: GSP.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.