Primarii au început refacerea drumurilor afectate de inundații. Nu mai așteaptă banii de la Guvern FOTO

0
63

Mai multe drumuri comunale și județene au fost afectate la inundații ce la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie. Reprezentanții guvernului și parlamentarii puterii au promis sprijin dar nu se știe când vor ajunge banii.

Unii primari au început deja lucrările astfel încât să se poată circula pe aceste drumuri comunale. Un exemplu este comuna Dîngeni unde în această săptămână s-a lucrat la toate drumurile afectate de inundații.

„Muncim zilnic și facem atât cât este posibil și ne permite bugetul. Să aduci utilaje fără bani, consider că e un beneficiu major în favoarea comunei. Drumurile comunale, sătești sau de exploatare au devenit în mare parte bune pentru a se circula în condiții normale. Când vom primi un eventual sprijin financiar, vom trece și la consolidarea terasamentelor cu strat de balast sau sort, în funcție de necesitate. Ne propunem remedierea problemelor la poduri, podețe și șanțuri precum și efectuarea a 9 podețe noi”, susține Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.