Președintele ACOR Botoșani își va pierde funcția pentru că face opoziție PSD-ului

0
17

Dumitru Chelariu, președintele Filialei Botoșani a Asociației Comunelor din România, își va pierde funcția deoarece face opoziție PSD-ului. El este acum coordonatorul județean al Pro România.

Primarii PSD din consiliul director al ACOR Botoșani au demisionat pentru a se organiza noi alegeri. Era cea mai simplă variantă pentru a scăpa de Dumitru Chelariu care în ultima perioadă a avut mai multe ieșiri dure la adresa social democraților.

Printre cei care încearcă să-l înlăture pe Dumitru Chelariu de la conducerea ACOR se numără și Ioan Butnaru, primarul comunei Hilișeu Horia. Chelariu l-a sprijinit pe Butnaru să ajungă primar, pe vremea când cei doi erau în PDL, iar ulterior au avut o relație foarte bună.

„Pentru abordările mele, vor să mă dea afară și din funcția de președinte ACOR. Și-au dat demisia șapte membri din consiliul director pentru a genera noi alegeri. Au invocat lipsa mea de imparțialitate și de implicare. Dacă vorbesc de apă-canalizare și le spun că o să aibă mari probleme… Sunt bucuroși când stau la ușa cuiva și spune: ți-am dat proiectul de apă dar nu se uită în ce pericol sunt pentru că nu au specialiști. Toți șapte membri PSD au votat, inclusiv Hilișeu Horia. La partid nu mai există prietenie. Contează echipa în care joci, o respecți indiferent dacă îți place sau nu. Pe toți dizidența îi sperie”, a spus Dumitru Chelariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.