Partidul Pro România începe să atragă din ce în ce mai mulți membri PSD. Un fost președinte al PSD Botoșani s-a înscris recent în partidul condus de Victor Ponta.

Fostul prim-ministru al României a venit astăzi în campanie electorală la Botoșani pentru se întâlni cu membrii Partidului Pro România. Printre cei prezenți, s-au numărat Gheorghe Marcu, fostul președinte al PSD Botoșani, Relu Burlacu, fostul primar al comunei Stăuceni sau Marius Buliga, fost viceprimar al municipiului Botoșani.

„Am crezut cu toții în 2016 că o să se facă toate lucrurile alea bune pe care le vedeam la televizor. În perioada cât am fost la guvernare, s-au mișcat niște lucruri. Nu doar la pensii, la salarii ci și la partea de investiții, de fonduri europene. Am reușit să facem drumul spre Suceava, să pornim anumite proiecte. În 2016 a făcut toți campanie și am crezut că lucrurile alea bune o să continue. Din păcate, cineva ne-a furat votul. De doi ani ne uităm la televizor, scandal, cum intră în închisoare. Nu este treaba noastră dacă intră domnul Dragnea la închisoare. Nu putem toată țara să stăm și să ne uităm la scandalul ăsta. Drumul spre Iași se face? Ăla la care am pornit studiul de fezabilitate, am alocat bani? Nu se face. Investiții noi în Botoșani? Greu să fie investiții noi. Tinerii pleacă la Iași, București, în Spania, Franța, Anglia. Se spunea că PSD-ul are oameni buni și competenți care conduc țara. Acum toată lumea întreabă unde sunt oamenii ăia buni și competenți? La Pro România”, a spus Victor Ponta.

Articolul precedentCod galben de vânt pentru județul Botoșani
Articolul următorPonta: „Pro România este o variantă pentru oamenii dezamăgiți de PSD iar USR pentru cei dezamăgiți de PNL”