Poli Iași va juca pe Municipalul din Botoșani partidele cu Hermannstadt, Sepsi, FC Botoșani și CFR Cluj. Primul joc este pe 15 septembrie când Poli Iași va înfrunta pe Hermannstadt, echipă antrenată de Costel Enache, fostul antrenor al FC Botoșani.

În această după amiază, primarul Cătălin Flutur și-a dat acceptul ca Poli Iași să joace următoarele meciuri pe Stadionul Municipal.

„Am primit o solicitare din partea clubului Poli Iași, să le permitem să joace patru meciuri pe stadionul Municipal. Unul dintre meciuri este cu FC Botoșani. Meciul ar fi trebuit să se joace la Iași dar se va juca la Botoșani. Le-am dat un răspuns favorabil astăzi, tocmai pentru a ajuta o echipă din zona Moldovei. Va fi contra cost. Asta înseamnă să fii la zi cu infrastructura. Iubitorii fotbalului vor vedea mai multe meciuri la Botoșani. A fost o discuție și cu cei de la FC Botoșani. Domnul primar a vorbit cu dumnealor și au fost de acord. Și nouă ni se poate întâmpla și să fim nevoiți să jucăm în altă parte. Singura variantă ar fi la Iași”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.