Înaintea meciului dintre Poli Iași și FC Botoșani, atmosfera este una tensionată la formația din Copou. Flavius Stoican, antrenorul principal al celor de la Poli Iași, a recunoscut că realitatea este alta decât cea prezentată oficial și nu este liniște la echipă.

“Am vrut să fiu calm, dar nu are rost să ne mai ascundem după cireş că e bine… Lucrurile sunt clare. Oamenii ăştia şi cei care suntem acum şi mergem din punct de vedere sportiv trăiesc pentru ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Trăim din banii din drepturile TV. Pe mine nu mă dă nimeni afară. Plec singur, atunci când simt că nu mai sunt util echipei. Nu ţin de scaun. Vreau să-mi dau acordul pentru fiecare jucător, dar eu mă trezesc cu câte un jucător la antrenamente, fără să fiu informat. Nu cerşesc nici bani, nici altceva, am venit la Iaşi pe un salariu modic. Stoican antrenează acum ce are la dispoziţie. În plin campionat, eu evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer. Nu cerşesc încrederea nimănui, mi-am câştigat-o prin muncă, prin rezultatele din sezonul trecut. Se spune că lucrurile sunt bune. Nu, asta este realitatea!”, a spus Flavius Stoican.

”Nu poate să vină cineva aici, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? E sat fără câini? De-aia jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că vine tata al meu şi începe să vorbească, ”ba tu ştii cine sunt eu?” Băi, băiatule, eu tai şi spânzur… Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine, du-te, băi, tată, ba. Iar când se aduce un jucător, să mi se spună şi mie, că nu sunt glugă de coceni. Veţi vedea că vor mânca din adversari. Veţi vedea o altă atitudine a jucătorilor, chiar dacă mi-au fost călcate principiile”a mai spus tehnicianul ieșean.

În patru etape, Poli Iași a obținut doar două puncte, a marcat un gol și a primit opt. În momentul de față, Poli Iași are cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din Liga1.

Articolul precedentPoli Iași – FC Botoșani. C. Enache: „Sunt convins că vom scoate un rezultat foarte bun”
Articolul următorBotoşăneni plecaţi la tratament cu bilete de la CJP