Jucătorii și antrenorii FC Botoșani vor să profite de criza prin care trece Poli Iași și să obțină toate cele trei puncte, în partida de mâine seară. Antrenorul Costel Enache este convins că elevii săi nu vor mai repeta greșelile făcute în sezonul trecut.

”E un meci şi cu o altă încărcătură mentală. Au fost meciuri frumoase între noi şi partenerii noştri de la Iaşi. Să sperăm că anul acesta va fi la fel dar va fi un alt câştigător. Eu cred că am învăţat din greşelile de anul trecut, sperăm să fim un pic mai maturi. E un pas înainte anul acesta la tot ce se întâmplă între noi şi sperăm să nu mai călcăm alături. Energiile se găsesc instantaneu la un asemenea meci. E un orgoliu poate justificat. Suntem singurele echipe din zonă, ne dorim să reprezentăm cât mai bine zona noastră şi de aici apare acea adversitate pe care eu o consider pozitivă. Presiunea este la amândouă echipele”, a spus Costel Enache.

Tehnicianul botoșănean este foarte optimist înaintea partidei din Copou. El a spus că dacă elevii săi vor avea determinarea din precedentele jocuri, vor obține victoria.

„Încercăm să menţinem acelaşi nivel de joc, să găsim în jocul nostru aceleaşi repere, acelaşi mod de a ne exprima. Vorbim de oameni şi sunt momente în care, oricât ţi-ai dori, parcă lucrurile nu ies aşa cum trebuie. Cred în continuare mult în acest grup, cred în jucători şi eu ştiu că sunt capabili chiar de mai mult decât au arătat până în acest moment. Sper să aibă aceeaşi determinare şi cu astfel de determinare e aproape imposibil să pierzi. Suntem într-un moment bun şi eu cred că putem scoate un rezultat bun. Sunt convins că vom scoate un rezultat foarte bun”, a adăugat Enache.

Partida dintre FC Botoșani – Poli Iași se va juca mâine seară, de la ora 21.00. Va fi arbitrată de George Găman din Craiova, asistat de George Neacșu și Gabriel Stroe, ambii din Argeș.

Articolul precedentPREMIERĂ ÎN BOTOȘANI. Orchestra Advahov pe scena Festivalului Vatra Satului de la Stăuceni FOTO&VIDEO
Articolul următorPoli Iași – FC Botoșani. F. Stoican: „Când se aduce un jucător, să mi se spună şi mie, că nu sunt glugă de coceni. Mi se pare strigător la cer”