Liberalii sunt siguri că primarul Cătălin Flutur va câștiga alegerile locale din luna iunie și au renunțat să mai facă sondaje de opinie în municipiul Botoșani.

Cătălin Flutur a fost anunțat candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. Liberalii nici nu au mai luat în calcul vreo altă variantă și au anunțat candidatura lui Flutur cu mai multe luni în urmă. Ei sunt siguri că actualul primar al municipiului va câștiga detașat și au renunțat să mai organizeze sondaje de opinie.

“PNL trebuia să facă sondaje în toate municipiile reședință de județ. Au renunțat să mai facă sondaje în vreo zece poziții deoarece au considerat că nu mai are sens. Botoșaniul nu a intrat în acel sondaj”, a spus Cătălin Flutur.

În perioada imediat următoare se va stabili lista PNL pentru Consiliul Local. Primarul Cătălin Flutur a declarat că va întocmi o listă de consilieri cu care se va prezenta la partid.

“Îmi doresc să intre oameni care înțeleg unde intră. Eu fac o listă. Dacă mai este una, vom vedea. Vom negocia. Încă nu am stabilit lista”, a adăugat Flutur.

Primarul municipiului Botoșani nu este în relații foarte bune cu conducerea PNL Botoșani dar a fost desemnat candidat deoarece are cele mai mari șanse de a câștiga încă un mandat.