Peste 150 de polițiști și jandarmi mobilizați să-i apere pe botoșăneni la September Fest

0
18

În perioada 06 – 09 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani acţionează pentru asigurarea ordinii şi siguranţei la September Fest 2018, precum şi în cadrul dispozitivului integrat de menţinere a ordinii publice, în cooperare cu efective de poliţişti.

88 de jandarmi, 38 de poliţişti, 10 pompieri şi 28 de poliţişti locali execută în aceste zile misiuni specifice instituţiilor din care fac parte, obiectivele prioritare fiind siguranţa cetăţenilor prezenţi la această manifestare publică, menţinerea unui climat civilizat, fluidizarea traficului rutier şi pietonal şi prevenirea incendiilor.

Vineri seară, jandarmii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 300 de lei în zona Centrului Vechi al municipiului Botoşani, pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Recomandăm cetăţenilor care participă la această manifestare să aibă grijă de bunurile personale, să îi supravegheze pe copiii care îi însoţesc şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine, iar în cazul săvârşirii unor fapte de natură penală sau contravenţională să solicite sprijin în mod direct sau să apeleze în cel mai scurt timp numărul 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.