Sportivii legitimați la CS Botoșani și Brilliant Taekwondo Botoșani au obținut 41 de medalii, în week-end-ul trecut, la a IX-a ediție a Cupei Tornado la Taekwondo WT de la Tg. Mureș. La această competiție au participat peste 320 de sportivi legitimați la 25 cluburi de profil, afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 20 de sportivi și 3 tehnicieni.

Clubul Sportiv Botoșani a obținut prin cei 4 sportivi ai secției Taekwondo WT 9 de medalii, din care 4 medalii de aur, 1 medalie de argint, și 4 medalii de bronz.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a obținut32 de medalii cu 16 sportivi, din care 10 medalii de aur, 13 medalii de argint și 9 medalii de bronz.

Medaliații de la acest turneu național sunt următorii:

BRILLIANT :

LOCUL 1 : Bianca COSTIC (3 medalii), Octavian BUDACĂ (2 medalii), Iosua PAVĂL, Nectarie CÎNTEC, Gabriel AGHIȚOAIE, Antonio FLOREA șiAlexandru FUSA.

LOCUL 2 : Octavian BUDACĂ (3 medalii), Sara CHIRIEAC (2 medalii), Richard CHELARIU (2 medalii), Desire TĂRCUȘ,Liviu FLOREA, Nectarie CÎNTEC, Iosua PAVĂL, Alexandru FUSA și Robert ANUȚA.

LOCUL 3 : Sabina BURSUC (2 medalii), Florin RACLEȘ, Petrică BURLACU, Desire TĂRCUȘ, Mihai TUDOSAN, Antonio FLOREA, Bianca COSTIC și Sara CHIRIEAC.

C.S. BOTOȘANI :

LOCUL 1 : Andreea CORDUNEANU (2 medalii), Mario TOFAN și Gabriel DÎRVARIU.

LOCUL 2 : Gabriel DÎRVARIU.

LOCUL 3 : Cristian SENCIUC, Gabriel DÎRVARIU, Mario TOFAN și Andreea CORDUNEANU.

„O mare parte din lotul nostru a fost reprezentat de debutanți și de copii. Rezultatele acestora ne bucură foarte mult deoarece vine o generație foarte bună din urmă. Sportivii experimentați ce au participat la această competiție se pregătesc de ultimul turneu din prima parte a calendarului competițional, și anume Bratislava Open.Mulțumesc tuturor partenerilor, susținătorilor noștri și nu în ultimul rând staffului tehnic, deoarece fără aceștia nu am putea să obținem aceste rezultate”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.