În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Botoșani.

Perchezițiile domiciliare au fost efectuate la 4 locații aparțînând unui bărbat de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune,  constând în aceea că la dată de 28 iulie a indus în eroare o femeie de 41 ani din mun. Botoșani, oferindu-i două bancnote de 50 Euro, tip suvenir, în schimbul a 450 lei, cu ocazia unui schimb valutar  neautorizat.

Cu prilejul perchezițiilor, au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, sub coordonarea procurorului de caz, urmând că la finalizarea acestora să se dispună soluție procedurală.