Patinoarul va fi amenjat și anul acesta la Sala Polivalentă

0
14

Muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement încep pregătirile pentru montarea patinoarului în faţa Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”. Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, a declarat că la 23 noiembrie patinoarul va fi funcţional. „Vrem ca în perioada 23 – 30 noiembrie să reuşim să facem probe, în eventualitatea unor defecţiuni, pentru ca patinoarul să fie exploatat la maxim în weekend-ul aferent Zilei Naţionale”, a precizat oficialul.

Potrivit acestuia tarifele rămân aceleaşi, respectiv zece lei pentru accesul pe patinoar şi cinci lei închirierea patinelor.

Directorul DSPSA nu a putut preciza dacă pe 1 Decembrie va fi deschis şi patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa, arătând că încă nu a fost finalizată recepţia zonei de agrement. „Dacă între timp ne vor fi transmise documente prin care să putem face autorizarea obiectivului şi punerea în funcţiune, îl vom deschide negreşit. Voi veni cu o propunere către colegii din primărie şi sper să aibă şi girul Consiliului Local să facem eventual o sesiune de  porţi deschise, aşa cum am făcut şi în 2016, pentru a avea atunci în preajma Sărbătorii Naţionale acces la respectivul obiect de investiţii, în condiţii de test. Mai mult de atât nu pot să vă transmit, deoarece aştept documentaţia din partea comisiei de recepţie”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.