Confruntarea momentului la Realitatea PLUS! Fostul ofițer SRI Daniel Florea față în față cu procurorul Mircea Negulescu. Se înregistrau unii pe alții și se monitorizau din teama de a nu cădea în dizgrația șefilor lor. Florian Coldea era șeful suprem al statului paralel.

Dezvăluiri senzaționale despre cum funcționa unitatea de elită de la DNA Prahova. Dosare făcute la comandă și denunțuri scrise după dictare. Cum intervenea Florian Coldea în dosare și cum ordona recrutarea denunțătorilor. Victor Ponta și Tiberiu Nițu dădeau indicații procurorilor în cazul Lukoil. Întâlniri între procurori în sediul SRI. Relația dintre procurorul Liviu Tudose și șeful SRI Prahova și cum își protejau prietenii de dosare. Mandate de ascultare pe bandă pe care nimeni nu le verifica.

Îi asculta telefoanele Daniel Florea procurorului Portocală? A participat Negulescu la fabricarea dosarului fostului ofițer SRI?

Toate aceste informatii exclusiv la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, de la ora 18.

Articolul precedentDNA trebuie să reia anchetarea lui Maior și a lui Coldea
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 110. Alegerile din Republica Moldova, copie Made in China a alegerilor din 2014 din România?