De jumătate de an se tot vorbește de transferul lui Andrei Chindriș la FC SB, iar fundașul central al FC Botoșani ar putea ajunge în prima ligă din Grecia.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că negocierile cu FC SB s-au încheiat în urmă cu mai bine de o lună și că în momentul de față sunt discuții avansate cu un club din Grecia.

Vă pot spune…poate în premieră sau nici n-ar trebui să spun…acum are o ofertă scrisă, o să vedem dacă lucrurile merg mai departe, foarte, foarte bună din altă ţară. Până pe 15 e un timp de răspuns al lor, e o negociere cu fotbalistul şi pare o ofertă serioasă. Din Grecia! Cu FCSB am închis toată telenovela noastră atunci, în Săptămâna Patimilor, şi după aceea n-am mai revenit.

Mă bucur că Andrei are mintea la el, judecă foarte bine toate lucrurile astea. Adică nu i se aprind picioarele, călcâiele după orice ofertă şi vine la mine să plângă. El, de fapt, spune: Domnule Valeriu aș vrea să stau până în vară, vreau să joc, am nevoie să joc”, a declarat Iftime, pentru Prosport.