Răzvan Oaidă, Jonathan Rodriguez, Andrei Burcă și George Miron sunt monitorizați de mai multe cluburi, inclusiv din campionate mai puternice decât ale României.

Aceștia ar putea pleca doar dacă va veni o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar și dacă FC Botoșani nu va mai avea nicio șansă de a prinde play-off-ul. Patronul clubului spune că în momentul de față nu este disperat să vândă jucători și că speră să întărească echipa și să prindă play-off-ul.

„Nu e ușor să ținem unii fotbaliști dar avem și noi atu-urile noastre. Echipa nu mai este într-un buget dependent de orice mișcare. Vom vedea, vom trage concluziile în iarnă. Depinde și ce oferte primești. Totul e de vânzare, depinde de ofertă și depinde în ce condiții. Dacă suntem la play-off și avem nevoie de jucători, nu pleacă nimeni în iarnă. Eu îl aștept cu mare bucurie pe Mihai Roman și cred că e cea mai bună soluție pentru el”, a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentValeriu Iftime: „Dacă îi batem pe cei de la Viitorul, aprindem iar luminița speranței pentru play-off”
Articolul următorPercheziții domiciliare în Botoșani și Ilfov la locuințele unor hoți