Răzvan Oaidă a semnat cu FC SB dar va rămâne cel puțin până în vară la FC Botoșani. Mijlocașul de 20 de ani are șanse mari de a fi titular în partida de duminică, când FC Botoșani va întâlni Viitorul în meciul care va decide ultima echipă din play-off.

Antrenorul Liviu Ciobotariu este convins că Oidă va face față la FC SB și spune că nu va avea soarta lui Moruțan. El și-ar fi dorit ca Oaidă să ajungă la Dinamo numai că Negoiță nu și-ar fi permis să plătească 700.000 de euro.

„Răzvan este un jucător foarte bun. Păcat că a avut această accidentare. A trecut cu bine peste ea. Mă bucur foarte mult că a semnat cu o echipă mare din campionatul nostru. Mi-aș fi dorit să se ducă la Dinamo. Merită din plin. Deocamdată  trebuie să se gândească că mai are de jucat la noi. Sunt  convins că o să-și facă treaba sută la sută după care trebuie să dea o bere la băieți pentru că și cu ajutorul lor a reușit să se transfere la FC SB. Un mare merit îl are și Costel Enache pentru că el l-a descoperit, l-a avut la lotul de juniori, el l-a adus aici. Sută la sută va reuși”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentDosar penal pentru conducere sub influența alcoolului
Articolul următorBĂTĂLIA pentru play-off. Ciobotariu: „Pornim de la Botoșani cu gândul de a câștiga cele trei puncte”