O femeie din municipiul Botoşani a sunat, marţi, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 după ce un şarpe i-a intrat în locuinţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoşani, Dan Izotov.

Potrivit acestuia, pentru capturarea şarpelui a intervenit un echipaj de jandarmi.

‘Un şarpe de aproximativ un metru lungime a speriat-o, în această după-amiază, pe proprietara unei locuinţe de pe strada Manoleşti Deal din municipiul Botoşani. Femeia a observat şarpele pe trotuarul casei, dar nu a mai apucat să închidă uşa bucătăriei, iar şarpele a intrat şi s-a ascuns în încăpere. Un echipaj de jandarmerie a intervenit prompt în urma apelului făcut de proprietară la numărul unic de urgenţă 112 şi a prins şarpele, după care l-a eliberat în pădure, departe de zonele locuite’, a afirmat Izotov.

Reprezentantul IJJ recomandă populaţiei care se confruntă cu situaţii similare să nu se apropie de şerpii pătrunşi în curte sau în locuinţe, să îi supravegheze cu atenţie, astfel încât să cunoască locul unde se află şi să solicite sprijinul autorităţilor competente prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în vederea îndepărtării pericolului.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentMinistrul Educației, Ligia Deca: Peste 15.000 de persoane au renunţat la grevă
Articolul următorDosar penal în cazul tânărului mort în incendiul de la Epureni