O femeie de 66 de ani violată de un tânăr de 23 de ani. Cum a acționat agresorul

0
12

O femeie din Botoşani a fost tâlhărită şi violată în propria locuinţă de un bărbat în vârstă de 23 de ani care a sunat la uşa apartamentului, iar când proprietara a deschis, a atacat-o. Tânărul este în custodia poliţiştilor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie de 66 de ani, din municipiul Botoşani, a fost agresată în timp ce se afla la domiciliu. 

“Din verificările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că la data de 19 septembrie, în jurul orei 03:00, un bărbat ar fi bătut la uşa apartamentului în care se afla victima, iar în momentul în care aceasta i-a deschis, bărbatul ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri. În acelaşi context, prin constrângere, ar fi întreţinut un act sexual cu victima”, se arată în comunicatul remis de IPJ Botoșani.

Principalul suspect este un tânăr de 23 de ani, din Botoşani, care se află în custodia poliţiei. El este cercetat pentru tâlhărie calificată şi viol.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.