Începând de săptămâna aceasta, FC Botoșani are un nou antrenor cu portarii. Alin Bordeanu a plecat în staff-ul lui Mircea Rednic iar la FC Botoșani a venit Mihai Ștețca (37 ani), fost portar la Gaz Metan Mediaș, FCM Tg. Mureș și Turnu Severin.

Mihai Ștețca s-a arătat mulțumit de portarii din lotul FC Botoșani și spune că la această oră sunt foarte bine pregătiți. El intenționează să mizeze pe Eduard Pap dar spune că are mare încredere în Ianoș Brînză.

„Îi mulțumesc lui Costel pentru încrederea acordată și clubului FC Botoșani pentru această oportunitate care mi-a oferit-o. Aș vrea să-l menționez pe Alin Bordeanu, un om deosebit care m-a ajutat în primele mele zile, să mă integrez în staff. Am găsit trei portari foarte bine pregătiți. Pentru mine reprezintă un avantaj foarte mare. Îmi doresc să existe un progres, să am liniște și să ne realizăm toate obiectivelor. Nu sunt adeptul rotației. Îmi place să mizez pe un portar care este bine pregătit, care inspiră siguranță echipei. Îmi doresc un portar care să fie respectat în cadrul echipei și să ofere siguranță și liniște. Pe Edi Pap îl cunosc de mai mult timp, înainte de a veni la FC Botoșani. Pe Martin nu l-am cunoscut până am venit aici dar acum pot să spun că este o alegere bună. În Brânză am toată încrederea. Orice antrenor își dorește un portar tânăr care după aceea poate să reprezinte cartea lui de vizită. Am mare încredere în el și sunt sigur că va face o figură frumoasă în fotbalul românesc”, a spus Mihai Ștețca.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a spus că s-a consultat cu mai mulți oameni din fotbalul românesc înainte de a alege noul antrenor cu portarii.

„Alin Bordeanu a primit o propunere de colaborare alături de un antrenor foarte bine cotat. A acceptat. Am avut o discuție în cadrul staff-ului și al clubului, am înțeles situația. Pentru el era o oportunitate foarte bună. Îi urăm multă baftă. Opțiunea mea a fost Mihai Ștețca. Ne cunoaștem doar din adversitatea avută pe teren. Am încercat să-mi iau informații din mai multe părți. Din toate direcțiile au venit doar cuvinte frumoase și aprecieri. Mihai este un câștig pentru grupul nostru, e un om foarte priceput, un băiat cu mult bun simț, cu simțul umorului. E o plăcere să lucrezi cu dânsul. Nu cred că am pierdut”, a precizat Costel Enache.

Articolul precedentMomente penibile cu „realizările lui Costică Macaleţi”. Şi-a trecut reabilitarea unei mănăstiri finalizată în mai 2016 în dreptul realizărilor. Acesta şi-a preluat mandatul în iunie 2016
Articolul următorDelegaţia Liviei Pojoga Aslam a efecutat o vizită la Prefectură şi CJ