Ministrul Transporturilor promite că anul acesta se va organiza licitația iar din 2020 vor începe lucrările de modernizare a drumului Botoșani – Ștefănești.

Răzvan Cuc a declarat că a semnat hotărârea privind indicatorii tehnico- economici și urmează să se emită o hotărâre de guvern. Ulterior, se va organiza o licitație pentru desemnarea firmei care va face proiectarea și execuția.

„Am semnat hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici. În două-trei săptămâni o vom vedea intrată în guvern. Vom lansa proiectarea și execuția într-un termen cât mai scurt. Proiectul este luat în calcul, așteptăm procedura administrativă și vom lansa proiectarea și execuția pentru acest tronson de drum național”

Ministrul Transporturilor spune că prioritar rămâne drumul Botoșani – Tg. Frumos care a fost scos din nou la licitație. Problema este nici la acest drum nu vor începe lucrările în 2019.

„Prioritatea zero este drumul Botoșani – Tg. Frumos unde nu voi face rabat și nu vă mai interesa absolut nimic din partea comisiei, dacă nu se va aplica cu celeritate acestui proiect de investiții și care a fost promis. L-am promis în 2017 și mă țin de cuvânt”, a mai afirmat ministrul Transporturilor.

Articolul precedentSesiune de audiențe cu Avocatul Poporului la sediul Instituției Prefectului
Articolul următorMinistrul Transporturilor trimite o comisie să verifice lucrările la drumul Manoleasa – Rădăuți Prut