Ministrul Transporturilor trimite o comisie să verifice lucrările la drumul Manoleasa – Rădăuți Prut

0
18

Ministrul Transporturilor trimite o comisie să verifice lucrările la drumul Manoleasa – Rădăuți Prut. Acest drum a cedat la nici două luni de la finalizarea lucrărilor iar ministrul Răzvan Cuc spune că vrea să vadă dacă vina aparține constructorului sau este o altă cauză.

Specialistii Centrului de Studii Tehnice Rutiere vor veni să verifice calitatea lucrărilor executate pe drumul Manoleasa – Rădăuți Prut. Ministrul Transporturilor a aflat că pe anumite porțiuni au apărut probleme la doar câteva luni de la terminarea lucrărilor și vrea să vadă care este motivul. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale din Botoșani și șefii Direcției Regionale de Drumuri Iași au afirmat de mai multe ori că drumul ar fi cedat din cauza camioanelor care transportă cereale prin zona respectivă.

„Am văzut că s-a făcut un tratament bituminos. Aștept ca acest construct să vină să regleze toate problemele. Am văzut că este o nemulțumire a colegilor mei vis-a-vis de calitatea lucrărilor. Eu voi trimite CESTRIN-ul care are un laborator mobil, va preleva probele și vom vedea exact ce se întâmplă. Înțeleg că pe acel drum se și circulă cu camioane cu tonaj destul de ridicat”, a declarat Ministrul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor susține ca dupa expirarea perioadei de doi ani cât este garanția la drumul Manealeasa – Rădăuți Prut, se vor continua lucrările de modernizare. În același timp, el spune că drumurile sunt distruse de marii transportatori care de multe ori nu respectă legislația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.