Comuna Vlăsinești rămâne în top când vine vorba de organizat evenimente. An de an, la Ziua comunei Vlăsinești vin artiști foarte cunoscuți și apreciați iar la eveniment participă mii de oameni. Anul acesta, la Vlăsinești au venit Connect-r, Anna Lesko, Fuego, Stela Enache, Veta Biriș și alți artiști din muzica românească.

Manifestările dedicate Zilei comunei Vlăsinești au început dimineață cu o lansare de carte. Profesorul Gheorghe Burac a lansat cartea „Vlăsinești – Un crâmpei din România eroică”, în care îi menționează pe eroii vlăsineșteni căzuți pentru patrie în istoria modernă și contemporană a României.

Ziua comunei Vlăsinești a continuat la baza sportivă din localitate unde Primăria, Consiliul Local și câțiva sponsori au pregătit un maraton muzical. Peste 3000 de oameni din Vlăsinești, Săveni și comunele învecinate au venit să se distreze. Doru Octavian Dumitru i-a făcut să râdă pe cei prezenți cu momentul său umoristic, Stela Enache le-a readus aminte oamenilor de „Ani de liceu”, Fuego s-a urcat pe garduri și a cântat împreună cu publicul iar Anna Lesko și Connect-r au încins atmosfera, la recitalul acestora fiind un record de asistență.

Articolul precedentBărbat găsit mort la Hlipiceni
Articolul următorUn primar a oferit mici și bere tuturor oamenilor veniți la ziua comunei. Copiii au avut acces gratuit la spațiile de joacă FOTO&VIDEO