MESAJ PENTRU BECALI. V. Iftime: „L-am criticat o singură dată pe Mihai Roman și nu a vorbit cu mine o lună”

0
59

Mihai Roman a semnat cu FC SB pe o perioadă de doi și va fi inclus în lotul pentru play-off-ul Europa League. Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, i-a transmis lui Gigi Becali să nu îl critice pe Mihai Roman pentru că îi faci mai mult rău.

„Mihai este un sportiv desăvârșit, un fotbalist devotat meseriei. Dacă juca într-o zi prost, nu trebuia să-i spui nimic. Mai rău îi faci. Eu știu că l-am criticat o singură dată și nu a vorbit cu mine o lună. Foarte rar îl vezi pe Mihai că zâmbește. El e foarte serios, salută, nu vorbește mult. Familia îl ține foarte bine, are o soție frumoasă și două fete minunate și asta îl încarcă complet. Nu este un tip care să aibă grija zilei de mâine. Mihai nu poate fi bănuit că o să piardă nopțile, că are răutate, că nu se pregătește, că vrea să-l fenteze pe antrenor. El are încredere continuă că poate. El este un reper moral. Nu fă ce spune Mihai, fă ce face Mihai”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani i-a transmis lui Mihai Roman că îl așteaptă peste un an sau doi sau la Botoșani și că îi vor oferi un loc în cadrul clubului.

„Eu sunt convins că va veni înapoi la noi. Am vorbit cu el. Pentru Mihai Roman avem un loc în club. Că va fi jucător, antrenor la copii, la echipa a doua, în staff. Pentru mine e foarte important să aduc valorile din zonă la club pentru astea crează interes, stabilitate, seriozitate. După CV, e cel mai important jucător care a fost la FC Botoșani”, a mai afirmat Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.