Ieri, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au efectuat ieri o serie de controale în apropierea punctului de trecere a frontierei Stânca. Au oprit și controlat mai multe mașini care venea dinspre Republica Moldova.

Polițiștii au oprit pe drumul naţional DN 24 C, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Republica Moldova, în care se mai aflau doi pasageri. Cu ocazia verificărilor, au fost găsite 68 de pachete de ţigarete, de provenienţă duty free, deţinute fără documente legale. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, ţigaretele respective fiind confiscate de poliţişti.

Tot ieri, poliţiştii au depisitat pe raza localităţii Ştefăneşti un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Suliţa.

În urma controlului autovehicului, în interiorul acestuia au fost identificate 20 de pachete de ţigarete de provenienţă duty free, deţinute în mod ilegal.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, ţigaretele respective fiind confiscate de poliţişti.

Articolul precedentFRUMUȘICA. Fată de 11 ani agresată sexual de un bărbat de 42 de ani
Articolul următorAmenzi în valoare de 11.000 lei în Flămânzi