Ieri dimineață,  polițiștii botoșăneni au observat în trafic un conducător auto efectua manevre bruște de derapare, punând în pericol circulația traficului rutier. Ulterior, șoferul a oprit într-un loc nepermis.

Polițiștii le-au solicitat celor doi ocupanţi ai vehiculului să se legitimeze, moment în care aceştia s-au sustras, fugind în incinta unei unităţii comerciale din apropiere.

În urma investigațiilor efectuate, echipajul de poliție rutieră a depistat și identificat pe raza municipiului Botoșani cele două persoane. De asemenea, autoturismul a fost ridicat și transportat la sediului Biroului Rutier în vederea examinării criminalistice.

În urma audierii conducătorului auto în vârstă de 18 ani, precum şi a verificărilor desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că acesta  avea permisul suspendat. S-a întocmit un dosar penal în cadrul căruia se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Foto: Radar Botosani

Articolul precedentMedalie de bronz cucerită de botoșănencele Tabita Maftei și Alina Balețchi la Jocurile Olimpice de tineret
Articolul următorVeteranii de la Invictus ajung joi seară la Botoșani