Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au organizat astăzi, pe raza municipiului Botoşani, o acţiune care îi viza pe câțiva bărbați cercetați pentru comiterea de furturi din buzunare.

Au fost puse în executare un număr de 3 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 37 de ani.

Din cercetări a rezultat faptul că în această lună, cei trei au sustras de la două femei de 32, respectiv 50 de ani, precum şi de la un minor de 17 ani, telefoane mobile, în timp ce victimele se deplasau pe diferite străzi din municipiul Botoşani.

În urma percheziţiilor efectuate la locaţiile vizate, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, cinci telefoane mobile ce prezintă interes pentru cauză.

Totodată, faţă de cei trei bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de mâine aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articolul precedentȘefa ALDE Botoșani tună și fulgeră: „Nu suntem la guvernare. Suntem faultați”
Articolul următorPrimăria Botoșani ar putea organiza Premiul Național de Poezie Mihai Eminescu