FC Botoșani va juca duminică după amiază, în deplasare, împotriva formației Sepsi OSK, într-un meci care poate fi decisive pentru accederea în play-off.  

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, este rezervat în declarații înaintea acestei partide și a lăugat trupa lui Leo Grozavu.

“Va fi un meci foarte greu, un meci pe care îl disputăm după ce joacă contracandidatele noastre. Probabil va fi o presiune în plus. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, un antrenor foarte bun, un antrenor care cunoaște foarte bine Botoșaniul și este o ambiție în plus pentru el de a câștiga acest meci. În această perioadă a mai plecat unul care a lucrat la noi șase luni, cunoaște foarte bine echipa, jucătorii, calitățile lor individuale. (…) Sepsi este o echipă foarte bună, o echipă agresivă. Îl cunoaștem pe Leo foarte bine. În ultimele cinci meciuri are patru victorii și un egal. Nu cred că poziția în clasament contează foarte mult. Cei de la Sepsi au în componență jucători foarte buni, joacă pe teren propriu și este normal ca ei să fie favoriți”, a spus Marius Croitoru.

Articolul precedentScandal cât casa în USR Botoșani. Candidatul la primărie a renunțat: “Nu pot să fiu locomotiva unei liste de incompetenți”
Articolul următorAndrei Chindriș ratează meciul cu Sepsi