Mijlocașul Marian Târșa (21 ani) a suferit a doua accidentare gravă de la debutul în Liga1 și sunt șanse mici să mai joace până la finalul acestui an.

Jucătorul botoșănean s-a accidentat în ultima etapă a sezonului trecut și a fost schimbat în minutul 60. Diagnosticul a fost ruptură de ligamente și deja a fost operat.

“Sunt îngrijorat de accidentarea lui Târșa. El ar fi trebuit să joace la mijloc cu Rodriguez, în locul lui Oaidă. S-a operat la ligamente. E disperat copilul. Până la finalul anului, nu ne putem baza pe el. Am vorbit cu el, îl ajutăm. Îi avem pe Chindriș, Corban, Piftor, Haruț. Îi mai avem pe Penescu și Melinte de la echipa a doua”, a spus Valeriu Iftime.

Marian Târșa nu se află la prima accidentare gravă. În toamna anului 2016, a suferit o ruptură de ligamente, a fost operat și a stat departe de gazon aproape o jumătate de an. A semnat cu FC Botoșani în vara anului 2017 dar nu a reușit să se impună în primul 11 din cauza problemelor medicale. Între timp, a suferit o nouă accidentare gravă și sunt șanse mici să mai joace în acest an.