Unii jucători sunt titulari de drept la FC Botoșani pentru că Liviu Ciobotariu nu are cu cine să-i înlocuiască. Dacă în defensivă mai sunt variante, în atac problemele sunt foarte grave.

FC Botoșani este singura echipă cu un singur atacant în lot. Când Mihai Roman este accidentat sau suspendat, Liviu Ciobotariu trebuie să improvizeze.

„Nu îmi este ușor dar nu vreau să îmi găsesc scuze. Nu este ușor în momentul în care nu ai dubluri pe posturi și nu ai concurență. Avem o echipă bună, omogenă. Când avem doi-trei jucători ieșiți din formă, este foarte greu să-i înlocuiești. Nu vreau să dau nume dar ați văzut pentru faza de atac. Dacă vrem să înlocuim pe cineva, îmi este foarte greu să găsesc pe cineva pe bancă. Nu este o scuză, îmi asum rezultatul dar ăsta este adevărul. Este responsabilitatea mea, a jucătorilor. Sunt convins sută la sută că vom ieși din această situație. Ei au demonstrat că au calitate. În momentul în care reușim să câștigăm un joc, sunt convins că vom lega mai multe victorii”, a spus Liviu Ciobotariu care se gândește să promoveze câțiva jucători care au dat randament la echipa a doua.

„În momentul de față sunt 10 jucători sub 21 care se antrenează cu mine. Piftor, Corban, Penescu, Marian Târșa. Am înțeles că au avut evoluții foarte bune la echipa a doua, au câștigat, Alex Piftor a dat două goluri. Corban a jucat foarte bine. Vom încerca să găsim soluții cât mai bune”, a mai spus tehnicianul.

Articolul precedentPeste 200 de fermieri vin la cel mai mare târg din Moldova VIDEO
Articolul următorAproape de o tragedie din cauza drumului județean. Ambulanța a ajuns după mai bine de o oră FOTO