Jucătorii FC Botoșani nu vor să mai repete greșelile doin sezonul trecut și spun că sunt foarte motivați pentru a obține trei puncte în partida de mâine, împotriva formației Gaz Metan Mediaș.

Căpitanul Andrei Burcă a lansat un apel către suporteri și le cere să vină în număr foarte mare pentru a susține echipa.

 „Ținând cont ce s-a întâmplat sezonul trecut când am avut play-off-ul în mână și l-am ratat când mai erau patru etape și ne trebuiau șase puncte. Sperăm să fie o lecție învățată din sezonul trecut când am tratat meciurile nu neapărat superficial, dar toată lumea ne vedea în play-off. În aceste două etape trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să nu ne ia valul pentru că este foarte important acest meci. Facem apel la public să fie lângă noi pe toată durata partidei pentru că ne va aștepta un meci foarte dificil și cum am câștigat la Chiajna în minutul 75, acum cu Dinamo la fel în minutul 75, trebuie să fie alături de noi. Determinarea și atitudinea este foarte importantă la fiecare meci, fotbalul a evoluat foarte mult și se bazează pe duritatea jocului, pe partea fizică a meciului și cel puțin la Botoșani să știe toate echipele că atunci când vin aici vor fi urcați pe garduri. Sperăm să fie publicul lângă noi pentru că avem nevoie de el. Suporterii să fie aproape de noi toate cele 90 de minute pentru că avem nevoie de ei și împreună cu ei să intrăm în istorie”, a declarat Andrei Burcă.

Vor să joace în 12

După o suspendare de o etapă, atacantul Mihai Roman revine și probabil va fi titular împotriva formației Gaz Metan Mediaș. Și el speră ca stadionul să fie plin iar suporterii să contribuie la victorie.

„Ne-am propus să facem un meci cât mai bun și să câștigăm pentru că avem nevoie să înlănțuim aceste rezultate pozitive și să ne ducă în playoff. Dacă voi marca va fi un lucru foarte bun pentru mine și bineînțeles echipa să câștige. Presiune este la fiecare meci, ăsta este postul de atacant dar ne-am propus să câștigăm acest meci și nu contează cine va înscrie. Gaz Metan are o echipă bună, în prima parte a campionatului s-au bătut acolo sus, au avut șanse la play-off cu un antrenor bun cu care am lucrat în trecut dar pe noi nu ne interesează jucătorii lor indisponibili ci să înlănțuim aceste rezultate pozitive și să câștigăm.

Dacă vor veni la stadion în număr foarte mare și ne vor susține pe tot parcursul meciului o să fie al 12-lea jucător și o să ne împingă de la spate să câștigăm”, a spus Mihai Roman.

Articolul precedentProtest pentru sporuri mai mari la DGASPC Botosani FOTO
Articolul următorA venit, s-a antrenat și a plecat. Argentinianul Roskopf a semnat cu Hermannstadt