Lotul echipei FC Botoșani a plecat astăzi în cantonamentul de două săptămâni din Austria unde va juca minim patru meciuri amicale. Antrenorul Costel Enache are la dispoziție doar 20 de jucători din care 9 sunt sub 21 de ani.

Tehnicianul s-a arătat îngrijorat de această situație dar speră ca în următoarele zile să mai ajungă patru-cinci jucători cu experiență.

„Important este să completăm lotul, să avem concurență și soluții pentru fiecare post și să ne atingem obiectivele planificate.  Sper să nu mă întorc cu un asemenea lot. Sunt câțiva jucători tineri, ne bazăm pe jucătorii de perspectivă. Încercăm să producem jucători și să ne autofinanțăm. Avem jucători de valoare, de perspectivă. La o luptă dură, o lupă lungă, avem nevoie și de oameni cu experiență, oameni care au mai dus astfel de războaie. Nu trebuie să ne mai grăbim pentru că avem nevoie de jucători de foarte bună calitate. Dacă tot suntem în întârziere, măcar să facem lucrurile așa cum ne dorim. Important este să fim bine la întoarcere, să fim un lot complet, echilibrat și cu potențial. Va fi un program clasic de pregătire. Ne-am propus patru meciuri plus încă unul în penultima zi de cantonament, dacă reușim să completăm lotul”, a spus Costel Enache.

FC Botoșani va juca meciurile amicale pe 2, 4, 7 și 9 iulie și e posibil să mai joace încă o partidă pe 11 iulie. Printre adversari se numără rușii de la Arsenal Tula, Olympiakos Pireu și Dinamo Kiev.

Lot FC Botoșani:

  • Portari: Pap, Brânză
  • Fundași: Patache, Dumitraș, Burcă, Miron, Chindriș, Aristeidis, Cazacu
  • Mijlocași: Târșa, Fulop, Rodriguez, Oaidă, Piftor, Papa Enriko
  • Atacanți: Roman, Golofca, Corban, Chitoșcă, Cezar Tătărușanu
Articolul precedentLiberalii îl ironizează pe preşedintele CJ, Costică Macaleţi
Articolul următorMinor accidentat pe trecerea de pietoni